sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Muutto ja uusi koti

Kolme kuukautta vierähti edellisestä kirjoituksesta. Marraskuun lopulla tehtiin muuttokatselmus ja -tarkastus, jonka jälkeen se oli menoa. Väliaikainen asunto piti puunata  hammasharjalla ja oma talo vähän isommalla.

Meillä oli itsenäisyyspäivää edeltävänä lauantaina vielä taloesittely, ja maanantaina muutettiin.
Olimme itse paikalla myös taloesittelyssä, ja siellä ei juuri hiljaista hetkeä ollut. Tuntuivat tykkäävän talosta, ja oli kiva rupatella innokkaiden rakentajien kanssa. Vastahan vuosi sitten olimme itse samassa tilanteessa.

Onneksi oli koko joulukuu aikaa muuttaa ja siivota vanhaa asuntoa, mutta jouluksi kinkku uuniin oli ehkä tavoiteltavampi asia kuin jouluksi uuteen kotiin. Ihan hirveästi en jaksanut joulukoristeisiin panostaa, koska oli mukavaa muutenkin.

En ole esitellyt paljon sisämateriaaleja, mutta tässä muutamia huomioita kuvien kera.

Valkoinen keittiö kiiltävällä työtasolla.
Yläkerran aulan läpi menee takan hormi, joka lämmittää myös yläkertaa.Makuuhuoneen iso ikkuna ja ranskalainen parveke.

Alakerran kylpyhuoneessa kuivatellaan myös harrastusvälineitä.


Olen erityisen tyytyväinen kylpyhuoneen laattavalintoihin.

Kuopuksen mielestä tässä on punaisen maton paikka, vai olisiko sittenkin omassa sängyssä.
Vain muutamia pieniä juttuja on vielä tekemättä ja yksi isompi: eniten haittaa aiheuttaa ilmanvaihdon venttiilien melkoisen kova humina.  Tähän mennessä kaikki reklamaatiot on hoidettu mallikkaasti, mutta lvi-puoli saisi ryhdistäytyä. Uskon kuitenkin, että tähänkin löydetään ratkaisu.Talo on nyt maalausta ja pihatöitä vaille valmis. Jatkossa Oma piha kalliolla keskittyykin enemmän pihan hoitoon ja ulkotöihin, kuten nimikin kertoo. Luvassa on maalausta, autokatoksen esittelyä ja pihaistutuksia ehkä myös jotain rappusista ja kivetyksistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti