tiistai 5. heinäkuuta 2016

Tylsiä vai ajattomia sisäseinien sävyjä?

Raksamiehillä oli melkein kaksi viikkoa juhannuslomaa, joten nyt ehtii kirjoittelemaan vaikka talon sisäseinien sävyistä. Lähes kaikki seinät maalataan, ja päävärinä on, yllätysyllätys, valkoinen.
Olemme tottuneet valkoiseen väriin edellisessä asunnossamme, joten sillä oli helppo jatkaa. Valitsimme toki muutaman tehostesävyn, jotka otin suoraan Design-talon sisustusillan sisustussuunnittelijan ehdotuksista. Kyselin häneltä epämääräisesti hiekan ja cappuccinon sävyjä, ja värikoodit tulivat kuin automaatista: Mulperi, Piazza ja Ajopuu.

Mulperi

Piazza

Ajopuu


Alakerta maalataan lähes kokonaan valkoiseksi Kalkin (F484) sävyllä, koska se käy kuulemma parhaiten myös valkoisten listojen sävyyn. Itse olisin valinnut valkoiseksi suositun Paperin sävyn, mutta ajattelin luottaa tällä kertaa ammattilaiseen. Valkoisen takan taakse tulee Ajopuun sävy (V484), jota tulee myös rappusten takaseinään.

Kalkki

Kuopuksen makuuhuone tulee kokonaan vedenvihreällä sävyllä Gorgonzola (G444), ja esikoisen makuuhuoneeseen tulee talon ainoa tapetti, jonka hän valitsi itse. Tapetissa on vanhojen lentokoneiden konepiirustuksia. Aikuisten makuuhuoneen sävyn Piazzan (Y487) sain, kun kysyin jotain vaaleaa, mutta ei ihan valkoista makuuhuoneeseen.

Gorgonzola

Alakerran wc:ssä vain yksi seinä on laatoitettu isoilla valkoisilla laatoilla, ja muut maalataan Mulperin (H484) sävyllä, mikä on näistä lempisävyni. En halunnut kuitenkaan wc:n sävyä muihin huoneisiin.

Kaikki sävyt ovat vaalean maanläheisiä, enkä usko kyllästyväni niihin helposti. Jonkun mielestä ehkä tylsää, mutta itse viihdyn näissä väreissä. Näytöllä sävyt näkyvät vielä himmeämpinä, mutta koodeilla ne löytyvät mistä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti