sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Talo tuli tontille

Kaikki tapahtui taas yhtäaikaa: talo tuli tontille, ja uusi työ alkoi samana päivänä, huh. Aamulla ennen kuin lähdin töihin oli jo kaksi seinää pystyssä ja illalla koko talo. Seuraavana päivänä talo oli jo sateelta suojassa eli kattotuolien päälle oli pingoitettu muovi.

Talo näytti aluksi juuri siltä, miltä olin kuvitellutkin, mutta toisaalta se näytti myös todella isolta ja vieläkin upeammalta kuin olin uskonutkaan.

Aamulla klo 8.00.

Kolme seinää valmiina.

Monet ovat käyneet jo ihailemassa, miten ilta-aurinko paistaa terassille. Ainoa tontille jätetty puu, vaahtera, on saanut myös erityismainintoja.

Kipusimme toisena iltana talon toiseen kerrokseen tikkaita pitkin, vaikka pelkäsinkin putoavani alakertaan. Nyt aika lasketaan päivästä, jolloin talo tuli tontille. Sihtailen sisällä, mihin tulee keittiön pöytä ja mistä kulmasta aurinko paistaa illalla olohuoneeseen.

Samana iltana.
Tästä kulmasta näyttää jo lähes valmiilta.
Pieni tontti on nyt ihan täynnä rakennustarvikkeita, telineitä, lautoja, laudan kappaleita, kattopeltejä ja kipsilevyjä. Mietin kyllä miksi kipsilevyt tulivat näin aikaisin. Onneksi jätelavakin saapui viimein. Lava on jo lähes täynnä, vaikka yleensä kuulemma yhden kerran tyhjennys riittää. Pääsisipä jo muuttamaan...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti